Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: 71 Forest Road / Joost Schijns
Editie: Eerste druk.
Uitgave: Soest : Uitgeverij Boekscout, [2020], ©2020
Collatie: 222 pagina's : zwart-wit illustraties ; 24 cm
Reeks/Serie: In het spoor van de legende; expeditie 1
Noot: Illustraties en coverontwerp: Ivo Jansen.
Inhoud educatWise: Tom (14) wint in een ballonnenwedstrijd een reis naar Nieuw-Zeeland. Samen met zijn oom Rob gaat hij op avontuur. Als hij op een bepaald adres in Queenstown aanbelt, kan hij nog een reis winnen. Hij belandt in een gevaarlijke goudzoekerslegende...
Inhoud: Tom (14) wint met een ballonnenwedstrijd een reis naar Nieuw-Zeeland. Samen met zijn oom gaat hij naar het adres in Nieuw-Zeeland waar de ballon terecht is gekomen. Ze belanden in een spannend avontuur dat samenhangt met een oude goudzoekerslegende. Vanaf ca. 13 jaar.
Isbn: 9789464032581 ; *paperback
Auteur: Schijns, Joost (1980-)
Medewerker: Jansen, Ivo
Materiaal: - Boeken jeugd fictie
Leeftijdcat: Jeugd 12-15 jaar
Taalcode: Nederlands
Mediumsoort: Boek
Publ.jaar: 2020
Jeugd/Volw.: Jeugd
Inform./Verh.: Verhalend
Genre: Avonturen
Zoektitel: 71 Forest Road
Extra titel: Eenenzeventig Forest Road
Onderwerpen: Nieuw-Zeeland
Goudzoekers
Zoektochten
AI-tekst: Enthousiast gemaakt door de reisverhalen van zijn oom Rob droomt Tom (14) van avontuurlijke reizen. Als hij aan een ballonnenwedstrijd van het plaatselijke reisbureau meedoet, wint hij tot zijn verrassing de hoofdprijs: een reis naar de plaats waar het ballonkaartje vandaan is gestuurd. Dat blijkt een adres in Queenstown (Nieuw-Zeeland) te zijn. Van zijn ouders mag Tom erheen mits hij samen met oom Rob gaat. Samen bezoeken ze diverse toeristische plekken voordat ze in Queenstown op zoek gaan naar het adres. Daar ontdekt Tom hoe het mogelijk was dat het ballonkaartje zo'n grote afstand heeft kunnen afleggen. Hierdoor rolt hij in een avontuur rondom een 150 jaar oude goudzoekerslegende. In een toegankelijke stijl geschreven omvangrijk, maar spannend fantasieverhaal met diverse wisselingen in de tijd. Kleine druk, volle bladspiegel met enkele illustraties in zwart-wit en voorin een kaartje van Nieuw-Zeeland. Debuut van de auteur (1980) die leerkracht basisonderwijs is. Eerste deel in de serie ‘In het spoor van de legende’. Voor een ruime doelgroep vanaf ca. 13 jaar..
Titelnr: 1525516
Extern zoeken: /images/google.gif=Google

3 exemplaren, 2 aanwezig

  • 1x BesteldBesteld
2e etage kast 6 Leesboeken C SCHI 1

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
Leesboeken 12-15 jaar C SCHI 1

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
Leesboeken C SCHI 1