Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Tijdgeest : niets is wat het lijkt / Hans Peter Roel : redactie: Els Rentenaar ; tekstredactie: Marianne Maes, Saskia van Doorn
Editie: Eerste druk.
Uitgave: Baarn : N.E.X.T. Company Publishers, november 2020
Collatie: 336 pagina's ; 21 cm
Inhoud: Wanneer een VN-medewerkster een rapport wil publiceren over een geheim genootschap krijgt ze een auto-ongeluk en gaat haar broer, die het niet vertrouwt, op onderzoek uit.
Isbn: 9789079677788 ; *paperback  toon meer
Auteur: Roel, Hans Peter (1964-)
Medewerker: Rentenaar, Els (1967-)
Materiaal: Boek volw. fictie
Taalcode: Nederlands
Mediumsoort: Boek
Publ.jaar: 2020
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Verhalend
Genre: Thriller
Zoektitel: Tijdgeest
AI-tekst: VN-medewerkster Emma Mansur heeft een rapport geschreven over het geheime genootschap der Illuminati, getiteld ‘Code Rood’. Wanneer zij het wil publiceren, krijgt zij in Schotland een auto-ongeluk. Haar broer, de Amsterdamse professor Robbert Mansur, ontdekt dat zij die dag een afspraak had met Rod Hancock, inspecteur bij de Britse geheime inlichtingendienst. Hij maakt contact met Hancock die hem vertelt dat Emma is vermoord op last van de Illuminati en dat ook Robbert op hun dodenlijst staat. Beiden gaan op zoek naar Emma’s manuscript dat zij ergens in Schotland heeft verstopt. De Illuminati zijn hen echter op het spoor. Onderwijl leert de cerebraal ingestelde Robbert het belang van zijn gevoelens kennen. De auteur heeft het genre van de thriller gebruikt om zijn visie op de grote veranderingen die in het Aquarius-tijdperk te verwachten zouden zijn, en de complottheorie rond de dertien rijkste families die als Illuminati de wereld zouden beheersen, aan de lezer te presenteren. Tegen het einde van het boek verdwijnt echter alle spanning en overheerst de boodschap het verhaal. Hoewel Illuminati in het Latijn meervoud is, behandelt de auteur het woord als enkelvoud. Typische New-Age thriller met beschermengelen, mystieke ervaringen en duistere complotten..
Titelnr: 1528305
Extern zoeken: /images/google.gif=Google

4 exemplaren, 0 aanwezig

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 08-06-2021
1e etage (trap 2) SPANNING & AVONTUUR ROEL

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 01-06-2021
VOLWASSENEN: Romans ROEL

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 28-05-2021
Romans ROEL

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 25-05-2021
Volwassenen Romans ROEL