Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Corona in de supermarkt / Mirjam Eppinga ; redactie en vormgeving: Eenvoudig communiceren ; beeld: Elisa Zee, Zee illustraties
Uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, [2020], ©2020
Collatie: 36 pagina's : zwart-wit illustraties ; 18 cm
Reeks/Serie: Superrr; dl. 11
Inhoud: Emma werkt als vakkenvuller in een supermarkt. In Nederland is er het virus COVID-19. In de winkel moeten ze de karren schoonmaken en mondkapjes dragen. En de klanten vertellen dat ze niet samen mogen winkelen. Die vinden dat niet altijd leuk. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.
Isbn: 9789086965380 ; *gebonden
Auteur: Eppinga, Mirjam
Medewerker: Zee, Elisa
Sec. corporatie: Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Materiaal: - Boeken jeugd fictie
Leesniveau: Makkelijk lezen plein
Leeftijdcat: Jeugd 12-15 jaar
Taalcode: Nederlands
Mediumsoort: Boek
Publ.jaar: 2020
Jeugd/Volw.: Jeugd
Inform./Verh.: Verhalend
Zoektitel: Corona in de supermarkt
Onderwerpen: Coronavirus
Winkels
Beroepen
AI-tekst: Elfde boekje (18 cm) uit de serie 'Superrr', een serie over een stel tieners die als vakkenvuller in een supermarkt werken. Dit deel is qua thema zeer actueel. Doordat het virus COVID-19 rondwaart, zijn er in de supermarkt bepaalde maatregelen getroffen en worden klanten soms aangesproken op hun gedrag. De serie richt zich op leerlingen in een ISK (Internationale Schakelklas) of het OKAN (Onthaalonderwijs voor Anderstalige Nieuwkomers, België). Het verhaal, verdeeld over korte getitelde hoofdstukken van zo'n twee bladzijden, bevatten korte zinnen en vrij eenvoudige woorden. De teksten zijn gedrukt in een duidelijk lettertype en geïllustreerd met veelal paginagrote karikaturale zwart-wittekeningen. Het tiende deel van deze serie 'School in de supermarkt'* verscheen in 2019. De auteur is NT2-docent. Speciaal voor jongeren en volwassenen die niet zo sterk zijn in lezen, dyslectici, nieuwkomers, mensen met een lage opleiding en jongeren met lees/leerachterstand. Het boekje kreeg het keurmerk Makkelijk Lezen. Vanaf ca. 12 jaar..
Titelnr: 1516191
Extern zoeken: /images/google.gif=Google

1 exemplaren, 1 aanwezig

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
4You! Paars C EPPI